PROFIEL LOGE21 | evolutiegids voor zinvolle [zelf] evolutie

Maak zinvol en evolutionair verschil!

Al ruim tien jaar informeert en inspireert LOGE21 mensen die evolutionair het verschil willen maken, vanuit een integrale en betekenisvolle visie. Evolutie staat bij ons centraal, omdat dit sleutelbegrip de bron is voor alles wat vandaag de dag gebeurt. De 21e eeuw laat immers een nieuw evolutionair geluid horen: die van transformatie. Evolutie geldt niet alleen voor de natuur, maar ook voor de mens en zijn cultuur, van politiek tot zakenwereld, filosofie en wetenschap tot religie, technologie tot geld, persoonlijke ontwikkeling tot maatschappelijke ontwikkeling. En dat is al ingewikkeld genoeg. Daarom wil LOGE21 jouw evolutiegids zijn.

Evolutiegids met inzichten en interviews
Wij serveren je een digitale evolutiegids met boeiende interviews, opmerkelijke inzichten in ons magazine, oude en nieuwe wijsheden en vooral stof tot nadenken. We vragen het aan mensen in bedrijven, in de politiek, professionals, laag- en hooggeleerden, initiatiefrijke burgers en aan bekende en minder bekende Nederlanders. Mensen en hun initiatieven, waarvan je niet wist dat ze bestonden, komen in beeld. We bieden evolutionaire inzichten die de geest prikkelen en mensen in beweging brengen.

Educatiepodium met meerkleurige wijsheden
De bewijzen voor evolutie komen uit verschillende evolutiewetenschappen: biologie, business, ecologie, economie,  filosofie, geneeskunde, genetica, kunst, kwantum-natuurkunde, leiderschap, literatuur, psychologie, spiritualiteit en experimentele evolutie. Alles blijkt nuttig om je (meerkleurige) wijsheden aan te reiken die zullen leiden tot integraal leiderschap en een rijker persoonlijk en zakelijk leven.

Van engagement naar betekenisevolutie
LOGE21 heeft tevens als doel leiders en burgers te engageren om in co-creatie op gebieden als gezondheid, onderwijs, media, wetenschap, politiek, de zaken- en de kunstwereld, de gemeenschap nieuwe verbindingen en bewuste evolutie tot stand te brengen. Vanuit een integrale en betekenisvolle visie.

Founder
LOGE21 is in 2004 door Mary Span opgericht. LOGE21 wil je de gelegenheid geven om na te denken over jouw evolutie zowel persoonlijk, zakelijk als maatschappelijk. In deze verscheurde en versnipperde wereld is het aan jou om in het klein orde te scheppen en iets nieuws te creëren. Stap voor stap. Gewoon in het hier en nu. Als je daar begint, ligt de toekomst voor je open.

Voel je je aangetrokken tot ons werk? Leuk. Maak kennis met ons werk en kleur jouw wereld. Gewoon even mailen.

CONTACT US

We zijn momenteel niet aanwezig. Je kunt ons een e-mail sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sending

copyright © LOGE21 | Evolutie is ieders business | Sitemap

Log in with your credentials

Forgot your details?